Volvo FH нового покоління з технологією I-Savе став лідером з економічності витрати пального P

Новий Volvo FH з технологією I-Save є частиною нового покоління Volvo Trucks, представленого навесні 2020 року. Технологія I-Save включає безліч рішень для економії пального, найважливіше з яких – 13-літровий турбокомпресорний двигун Volvo D13TС. Він випущений на початку 2019 року, і в даний час ця найбільш економічний двигун компанії.

Volvo FH 2020 модельного року з технологією I-Save випускається у версії, яка дозволяє зменшити витрати на паливо на 10%. Порівняно з попереднім поколінням, яке забезпечувало економію пального на 7%, це означає значне покращення на 3 додаткові процентні пункти.

«Скорочення витрати палива і, як наслідок, зниження викидів CO2, має вирішальне значення для всіх транспортних компаній, особливо для тих, які здійснюють дальні перевезення. Завдяки новому Volvo FH з технологією I-Save ми надаємо транспортним компаніям ще більше можливостей для зниження експлуатаційних витрат та впливу на навколишнє середовище», – говорить Джесіка Сандстрем, старший віце-президент з управління продукцією Volvo Trucks.

З випуском першого покоління Volvo FH з I-Save в 2019 році компанія Volvo Trucks показала, що це рішення може знизити витрату палива – дизельного та AdBlue – на 7% порівняно з вантажівкою без I-Save, яка оснащена звичайною 13-літровим двигуном Volvo.

«Поєднання низької витрати палива, низького рівня шуму та хороших ходових якостей забезпечило вкрай позитивні відгуки. Більшість перевізників розглядають Volvo FH з технологією I-Save як інструмент, який допомагає зменшити викиди вуглекислого газу в атмосферу», – говорить Джесіка Сандстрем.

Завдяки новому поколінню Volvo FH з технологією I-Save розробники продукції Volvo Trucks ще більше знизили витрати палива. Оновлення на основі аналізу даних користувачів дозволило вдосконалити та оптимізувати баланс між витратою палива та керованістю, що призвело до подальшого зниження витрати палива під час водіння в еко-режимі.

Окрім оновлення I-Save, новий Volvo FH має більш аеродинамічний дизайн. А система I-See отримала нову функцію для ще більш ефективної економії пального – вантажівка сама визначає, коли необхідно збільшити обороти двигуна, а потім виконувати рух накатом, навіть на дорогах, які на перший погляд абсолютно плоскі.

«Цей результат означає, що, вибираючи новий Volvo FH з I-Save, транспортні компанії можуть знизити витрату палива на 10% порівняно зі звичайним Volvo FH, оснащеним нашим 13-літровим двигуном відповідно до норм Євро 6 step D * . При цьому на практиці можна досягти ще більшої економії. Оскільки більшість клієнтів, які купують новий Volvo FH із технологією I-Save, змінюють старі вантажні автомобілі з великим споживанням пального», – пояснює Джесіка Сандстрем.

Ефективне використання палива та ідеальна керованість

Новий Volvo FH з технологією I-Save – це не лише великий крок уперед у контексті економії пального. Оптимізований крутний момент у широкому діапазоні обертів забезпечує плавність ходу та потужність, необхідну для підтримки високої та постійної середньої швидкості, навіть на складному рельєфі.

«Ми полегшуємо та робимо більш комфортним управління з ефективним споживанням палива навіть на горбистих дорогах. Крім того, нове робоче місце водія Volvo FH забезпечує оптимальну роботу протягом усієї зміни», – підсумовує Джесіка.